Verzending

We verzenden wereldwijd. Selecteer het juiste land voor informatie over de verzendkosten en levertijden.

Op internationale verzendingen kunnen tolgelden, belastingen en andere kosten die niet opgenomen zijn in de totaalprijs van toepassing zijn. 

Inklapbare content

NEDERLAND

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 25 euro. Tot 25 euro rekenen wij 6,50 euro verzendkosten per bestelling

Levertijd: 2-5 werkdagen

BELGIE

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf €50. Onder de €50 wordt er €7,50 in rekening gebracht.

Levertijd: 2-7 werkdagen

DUITSLAND

Verzendkosten: €7,50

Levertijd: 2-7 werkdagen

EU

Verzendkosten: €10,-

Levertijd: 2-10 werkdagen

REST VAN DE WERELD

Verzendkosten: €20,-

Levertijd: 2-15 werkdagen

Retourneren

Wil je jouw item(s) retourneren dan heb je recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling ter retour te melden. Je hebt na deze melding nogmaals 14 dagen om de item(s) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Let op! Retourneren brengt kosten met zich mee. Deze zijn wij genoodzaakt door te berekenen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, maar de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel komt wel voor eigen rekening. Dit is een vast bedrag van €7,50. Deze kosten zullen worden afgetrokken van het verschuldigde orderbedrag. 

Let op! Op enkele producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Zoals bij custom made producten. Deze items kunnen NIET retour worden gestuurd. Een voorbeeld hiervan zijn de wandkleden uit de abstract art collection, maar ook gepersonaliseerde items. 

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan HUISJEVANSANNE geretourneerd worden. Hoe het retourproces precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

Order retourneren? Volg onderstaande stappen

  1. Log in jouw account 
  2. Ga naar de order die je wilt retourneren
  3. Klik retour aanvragen
  4. Geef de reden van de retour op
  5. Klik op aanvraag verzenden
  6. Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je een email met verzendlabel
  7. Stuur de producten vervolgens retour
  8. Zodra het pakket in goede orde is ontvangen zal het verschuldigde orderbedrag minus de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt hiervan een bevestiging via de mail