Tips voor het Kiezen van de Perfecte Lijst voor Jouw Poster

Tips voor het Kiezen van de Perfecte Lijst voor Jouw Poster

Als je op zoek bent naar de ideale lijst om je poster compleet te maken, ben je niet alleen. Velen van jullie hebben me gevraagd waar ik mijn lijsten vandaan haal, en hoewel ik ze zelf niet verkoop, deel ik graag mijn favoriete plekken om mooie lijsten te vinden.

 1. BGA.nl: Voor prachtige en kwalitatieve lijsten met een luxe uitstraling, ben ik dol op BGAstore.nl. Ze hebben een breed assortiment aan lijsten, van licht eikenhout tot diep walnoot, en zelfs schitterende gouden lijsten voor een vleugje luxe. Mijn persoonlijke favorieten zijn de eikenhouten en greige lijsten, die perfect passen in een modern, stijlvol en Japandi interieur. Ook kun je hier XXL lijsten vinden voor de A0 posters.

  Je ontvangt 10% korting bij BGA.nl met code:
  HUISJEVANSANNE10

  Hieronder een aantal links naar verschillende opties:
  Fotolijst Stilren
  XXL Poster A0 formaat - Fotolijst Hermes
  XXL Poster A0 formaat - Fotolijst Amanda Box

 2. IKEA: Voor betaalbare en stijlvolle opties, kan je altijd vertrouwen op IKEA. Hun assortiment omvat een verscheidenheid aan lijsten, van strakke zwarte lijsten tot houttinten. Of je nu op zoek bent naar iets moderns of juist meer traditioneel, IKEA heeft altijd wel iets passends.

  Mijn favoriet:
  Fotolijst RIBBA

Het kiezen van de juiste lijst kan de uitstraling van je poster echt transformeren. Denk aan de stijl van je ruimte, de kleuren en materialen die je al gebruikt, en natuurlijk de sfeer die je wilt creëren. Of je nu kiest voor een klassieke eikenhouten lijst of een opvallende gouden omlijsting, laat je creativiteit de vrije loop en geef je poster de presentatie die het verdient!

Hopelijk helpen deze tips je bij het vinden van de perfecte lijst voor jouw poster. Als je nog vragen hebt of zelf andere geweldige plekken kent om lijsten te vinden, laat het me dan gerust weten in de reacties hieronder.

Veel plezier met het stylen van je ruimte en het laten stralen van je poster!

Terug naar blog

Reactie plaatsen