Over SANNE van HUISJEVANSANNE

Over SANNE van HUISJEVANSANNE

Hi, Ik ben Sanne! Mid 2019 was het goodbye studentenhuis en hallo geweldig hutje voor mijzelf (ohja en mijn vriend). Na zes jaar in een studentenhuis in Rotterdam gewoond te hebben vond ik het heerlijk om mijn huis helemaal in te richten zoals ik dat wilde. Al snel kreeg ik super leuke reacties op het interieur van vrienden en familie die op bezoek kwamen. Ze vonden allemaal dat ik er iets mee moest gaan doen. Na lang wikken en wegen en na een hele lange aanmoediging van een vriendin heb ik besloten om eind 2019 het Instagram account @huisjevansanne op te richten. Dat was wel een dingetje want wie in godsnaam gaat mij volgen en ohjeehh straks heb ik maar 50 volgers en dannn. Maar ik dacht f*ck it, als je het niet probeert kom je nooit ergens. Maar jeetje wat is het leuk! Zulke te gekke reacties allemaal op mijn interieur en zo'n lieve community. Het is elke keer weer een feestje om iets te plaatsen.

En wat helemaal leuk was, was dat ik super veel toffe reacties kreeg op items die ik zelf had gemaakt. Al jaren maak ik dingen zoals posters voor mezelf en mijn moeder, die mega creatief is en heeeel veel liefde heeft voor interieur. Mensen vroegen zich af waar ik die leuke poster had besteld of dat leuke kussen. Maar deze had ik gewoon zelf gemaakt! 

Als klein meisje droomde ik er altijd van om een eigen onderneming te hebben. Maar na een Bachelor in Bedrijfskunde en een Master in Marketing, leek het toch meer voor de hand om bij een grote corporate te gaan werken. Maar naar verschillende veranderingen en gebeurtenissen in mijn leven heb ik uiteindelijk de stap durven zetten. Daar was weer even een f*ck it momentje voor nodig; ik ga gewoon een webshop beginnen en ik zie wel hoe het loopt! Soms zijn die f*ck it momentjes, de momenten die je nodig hebt in het leven...
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.