Op zoek naar een goede lijst? Tips & Tricks om posters op te hangen

Op zoek naar een goede lijst? Tips & Tricks om posters op te hangen

Je hebt een te gekke poster gezien op huisjevansanne.com, maar nu nog de vraag hoe ga je hem in je huis zetten? De eerste beslissing die je moet maken is of je graag een lijst om je poster wilt hebben of niet. Voor beide opties heb ik namelijk verschillende tips!

Poster zonder lijst
Geen lijst om je poster? Dat is zeker mogelijk. Posters kan je te gek tegen een deur plakken, maar ook tegen de muur. Zelf gebruik ik altijd de Powerstrips Poster van Tesa, dit zijn dubbelzijdige zelfklevende strips voor speciaal het ophangen van posters. Hangt je poster eenmal stevig aan de muur, dan kan je er ook voor kiezen leuk washi tape bij de hoeken te plakken voor een extra speels effect. 

Poster met lijst

Ik krijg altijd veel vragen over mijn lijsten. Mijn favoriete lijsten scoor ik altijd bij IKEA. IKEA heeft altijd mooie lijsten voor relatief weinig geld. Mijn favoriet is de RIBBA serie, deze lijsten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en de posters van HUISJEVANSANNE passen perfect in deze lijsten. Wil je echt budget gaan, dan kan je ook kiezen voor de FISKBO serie

Veel mensen hangen hun lijsten op aan de muur. Maar wat ik zelf altijd tof vind is om een poster in een lekkere grote maat stoer op de grond te zetten, helemaal met een RIBBA lijst geeft dit een toffe look. 

Wil je jouw poster wel aan de muur hangen, dan zijn de Powerstrips Large van Tesa ook een aanrader. Ja ik ben fan van Tesa! Geen gedoe met boren en geen gaten in je muur, ideaal... Helemaal als je een hele lijsten wand wilt maken is dat met van die plakkers veel makkelijker. 

Heb je nou zelf een lijst maar wijkt deze af van de maten op mijn website, stuur dan even een berichtje via het custom request formulier. Elke poster kan op maat worden gemaakt.

Heb je zelf nog goede tips en tricks, laat het weten in de comments! 

huisjevansanne poster zwart wit met tekst love  huisjevansanne poster zwart wit met getal cijfer 5  huisjevansanne poster zwart wit met tekst get naked

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.